OV-chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepen

Kinderen en reizigers ouder dan 65 jaar reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als u met een persoonlijke OV-chipkaart op ...

https://www.ov-chipkaart.nl/aanvragen/welkekaartpastbiju/kinderen-65plus-begeleider-groepsreis/

Kortingen | 65-plussers hebben er recht op

Als je de leeftijd van 65 gepasseerd bent, heb je onder andere recht op korting in het stads- en streekvervoer. Daarnaast heb je ook bij veel musea, bibliotheken ...

http://www.50plusplein.nl/Financieel/art/4430/65-jaar-geworden-recht-op-kortingen

OV-chipkaart - Home

OV-chipkaart defect? Online gemakkelijk en snel te vervangen. Is uw OV-chipkaart defect? Dan kunt u gemakkelijk en snel uw OV-chipkaart online vervangen.

https://www.ov-chipkaart.nl/

SeniorenNet.nl - de startpagina voor Nederlandse senioren ...

Deze kortingspas voor 65-plussers is een voordeel voor de Nederlandse senioren. Waarom een Pas-65? De Pas-65 is er voor mensen van 65 jaar en ouder.

http://www.seniorennet.nl/Pages/Voordelen/pas65.php

Hoe wordt het tarief voor het reizen met de ov-chipkaart ...

65-plussers. Deze korting krijgen zij alleen als zij met een persoonlijke ov-chipkaart reizen. De korting geldt voor het basistarief en het kilometertarief.

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/openbaar-vervoer/vraag-en-antwoord/hoe-wordt-het-tarief-voor-het-reizen-met-de-ov-chipkaart-berekend.html

Voordeel voor Ouderen | Auto & Vervoer | Korting trein

Voor onze lezers zijn ook interessant: Weekend Vrij voor ? 40,-/mnd (65+ betaalt ?20,-), ... bus en metro reizen. Bent u 65+ dan krijgt u 34% korting.

http://www.voordeelvoorouderen.nl/Auto__en_Vervoer/Korting_trein/

Heffingskortingen voor AOW-ers / 65+- ers! : Alles over ...

Ouderenkorting De ouderenkorting is een korting op uw inkomstenbelasting en premie volksverzekering. Dat betekent dat u minder belasting en premies hoeft te betalen.

http://www.allesoverheffingskortingen.nl/ouderenkorting/

Heffingskortingen voor AOW-ers / 65+- ers! : Alles over ...

Ouderenkorting De ouderenkorting is een korting op uw inkomstenbelasting en premie volksverzekering. Dat betekent dat u minder belasting en premies hoeft te betalen.

http://www.allesoverheffingskortingen.nl/ouderenkorting/

65 korting

Ben je op zoek naar 65 korting? Op deze pagina hebben wij een overzichtelijke collectie van websites gemaakt met meer informatie over het onderwerp 65 korting. Neem eens een kijkje op een van de vele websites in ons overzicht en je vindt zeker waar je naar op zoek bent. Op Wazzzup vindt je het zeker!

1 korting berekenen10 euro korting ubereats10 euro korting zalando lounge10 korting jd sports123inkt korting123inkt.nl korting123Lens korting123Tijdschrift korting1Dagactie korting1DayFly korting2 korting bij betaling binnen 8 dagen20 korting praxis247 Parking korting2Balou korting40 korting ns40 procent korting ns50 plus korting55 plus korting55+ korting60 plus korting60+ korting65 plus korting ns65+ korting65+ korting ns7 korting vakantieA Beautiful Story kortinga&f kortingscodeaanbieding hof van saksenaanbieding hof van saksen lindaaanbieding miss etamaanbieding new york pizzaaanbieding quick parkingAccor Hotels kortingactie kortingacties bioscoop kortingActieVanDeDag kortingAD kortingAdam Brandstore kortingAfter Eden kortingAgoda kortingah kortingAKG kortingAko kortingAktiesport kortingAlamo kortingAlbelli kortingAlgebeld kortingAliExpress kortingAll4Games kortingAllekabels korting